Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736456773

Amistoso (RC) 736456773 Información oficial sobre el partido 736456773 en Hattrick

03.07.2024 12:20:00

Gargantilla Alineación oficial del equipo 'Gargantilla' en el partido 4 - 0 Al Pelotazo f.c Alineación oficial del equipo 'Al Pelotazo f.c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gargantilla Alineación oficial del equipo 'Gargantilla' en el partido 3 - 0 Al Pelotazo f.c Alineación oficial del equipo 'Al Pelotazo f.c' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gargantilla

Goles Goles

  • 124 Minuto 23 (Gol de penalti): Corria el minut 23, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Gargantilla s'avançava en el marcador després que en Hryhorii Pidhaynyi xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): En Nacho Aguiar va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 134 Minuto 62 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Gargantilla al minut 62, que va llançar ajustat al pal en Hryhorii Pidhaynyi. 3 - 0 pels locals.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Gargantilla va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Paolo Breviglieri progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Al minut 10, Andreas Olfermann arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 231 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Pablo Guirado. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35, Julián Vicioso gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jaime Rivero Miró va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jaime Rivero Miró al minut 47 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Julián Vicioso va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 219 Minuto 61 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Pablo Guirado va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Hryhorii Pidhaynyi, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 242 Minuto 67 (Ocasión de contra por la izquierda): Gargantilla van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 67, però Narcís Girmé va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): En Narcís Girmé es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Julián Vicioso de Gargantilla es va emportar una amonestació al minut 48 per provocar un rival.

Al Pelotazo f.c

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 36 (Ocasión de falta): Amb 36 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Antonio Barreña va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Antonio Barcelona de Pelotazo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.