Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736455054

Amistoso (Int.) 736455054 Información oficial sobre el partido 736455054 en Hattrick

03.07.2024 12:30:00

Urrus Alineación oficial del equipo 'Urrus' en el partido 0 - 1 viola 65 Alineación oficial del equipo 'viola 65' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Urrus Alineación oficial del equipo 'Urrus' en el partido 1 - 1 viola 65 Alineación oficial del equipo 'viola 65' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
40,3 % 31,9 % 27,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Urrus

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Urrus va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Thomas Norrbäck va sortir per sobre el travesser.
  • 223 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Al minut 81 es va veure una gran oportunitat per a Urrus per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Manel Calçada, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 212 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Urrus Urbico Vizcarreto quasi va assolir l'empat al minut 86 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Víctor Villagrán de Urrus va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

viola 65

Goles Goles

  • 141 Minuto 82 (Gol de contra por el centro): viola sabia com jugar al contraatac, i al minut 82, Stefan Muijzer va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 7 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Bruno Fritsch va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de viola, l'equip va recuperar la pilota al minut 70 i va contraatacar. En Marius Vlădău va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pompei Roşca de viola la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 87, Danilas Garcas de viola va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.