Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736452601

Amistoso (Int.) 736452601 Información oficial sobre el partido 736452601 en Hattrick

03.07.2024 21:55:00

Jokas, SAD Alineación oficial del equipo 'Jokas, SAD' en el partido 1 - 2 Cotanes F.C. Alineación oficial del equipo 'Cotanes F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Jokas, SAD Alineación oficial del equipo 'Jokas, SAD' en el partido 3 - 2 Cotanes F.C. Alineación oficial del equipo 'Cotanes F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 2.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,1 % 37,3 % 30,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jokas, SAD

Goles Goles

  • 113 Minuto 32 (Gol por la derecha): Al minut 32, Jokas, aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Amaro Lares va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Jokas, va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 17 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ezequiel Lêndea ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 285 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Jokas, la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 209 Minuto 57 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Amaro Lares va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Csaba Labancz. Tot i això, després de la setmana que havia passat, en què havia estat portada a la premsa esportiva, sent protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies; és normal que estigués molt desconcentrat i fallés el gol cantat.
  • 221 Minuto 60 (Ocasión por el centro): En Calisto Paredes del Jokas, ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Cotanes F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): Luboš Šturm va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Cotanes, Charles-Antoine Paindavoine, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 172 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Cotanes va ser finalitzada des de l'esquerra per Csaba Labancz al minut 81. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Csaba Labancz va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 10, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Sylvain Moutoux va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Es duien 33 minuts de partit jugats quan Csaba Labancz va estar a punt de posar per davant a Cotanes amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Sylvain Moutoux va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Luboš Šturm, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 56 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Cotanes va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Csaba Labancz va sortir per sobre el travesser.
  • 270 Minuto 78 (Ocasión de falta): En Csaba Labancz va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 78. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".