Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736450407

Amistoso (Int.) 736450407 Información oficial sobre el partido 736450407 en Hattrick

03.07.2024 12:30:00

Kikuyos Alineación oficial del equipo 'Kikuyos' en el partido 1 - 0 Mocarne Misie Alineación oficial del equipo 'Mocarne Misie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Kikuyos Alineación oficial del equipo 'Kikuyos' en el partido 1 - 2 Mocarne Misie Alineación oficial del equipo 'Mocarne Misie' en el partido
Tiene un resultado normal 1.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,2 % 20,9 % 52,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kikuyos

Goles Goles

  • 120 Minuto 81 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Răzvan Radu al minut 81, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Kikuyos i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Valentín Vilallonga de Kikuyos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Mocarne Misie

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Javier van 't Zelfde, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 15 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Mocarne va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 24, quan Asimakis Prineas va quedar-se sol davant el porter Miguel Juan Vilallonga, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Ronald Mantingh va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 33, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Miguel Juan Vilallonga va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Antal Fodor de Mocarne, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 55, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Antal Fodor que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 240 Minuto 78 (Ocasión de contra de falta): Mocarne van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 78 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Asimakis Prineas no va ser gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Asimakis Prineas de Mocarne amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.