Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736449365

Amistoso (Int., RC) 736449365 Información oficial sobre el partido 736449365 en Hattrick

02.07.2024 18:25:00

Wissen Kickers Alineación oficial del equipo 'Wissen Kickers' en el partido 2 - 1 Deportivo de Almería Alineación oficial del equipo 'Deportivo de Almería' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Wissen Kickers Alineación oficial del equipo 'Wissen Kickers' en el partido 2 - 0 Deportivo de Almería Alineación oficial del equipo 'Deportivo de Almería' en el partido
Tiene un resultado normal 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wissen Kickers

Goles Goles

  • 114 Minuto 34 (Gol de penalti): Després de 34 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Kickers, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Zoltán Győző de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!
  • 121 Minuto 106 (Gol por el centro): Kickers va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 106 Luciano Kügler va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 48 (Ocasión evento especial rápido + pase): Nunzio Calvelli va marxar per velocitat al minut 48 i va fer una passada de la mort a Özün Medeni, però aquest va fallar.
  • 215 Minuto 80 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Nunzio Calvelli va rebre molts aplaudiments. Al minut 80 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 230 Minuto 114 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Luciano Kügler, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 104 (Tarjeta roja directa): Al minut 104, Zoltán Győző de Kickers va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Deportivo de Almería

Goles Goles

  • 105 Minuto 26 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Armin Trappl rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Bryan Boets, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 0 - 1 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Deportivo, l'equip va recuperar la pilota al minut 90 i va contraatacar. En Emilio Tini va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Justino Paiva de Deportivo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.