Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736449110

Amistoso (Int.) 736449110 Información oficial sobre el partido 736449110 en Hattrick

03.07.2024 10:00:00

F.C Brasov AUH Alineación oficial del equipo 'F.C Brasov AUH' en el partido 0 - 3 Olímpico de Chihuahua Alineación oficial del equipo 'Olímpico de Chihuahua' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C Brasov AUH Alineación oficial del equipo 'F.C Brasov AUH' en el partido 3 - 2 Olímpico de Chihuahua Alineación oficial del equipo 'Olímpico de Chihuahua' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
67,5 % 9,5 % 23,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Brasov AUH

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Horaţiu Stănculescu va estar a punt d'avançar els locals al minut 14 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 211 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Al minut 27 el Brasov va posar setge sobre la defensa central visitant però en Ionel Langă no va estar gens encertat.
  • 211 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34, Octavian Chihaia quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 205 Minuto 42 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Marian Mercore de Brasov va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Mick Willems al minut 42 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 201 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82, Ionel Langă va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Olímpico de Chihuahua

Goles Goles

  • 105 Minuto 16 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Jochen Althans va descol·locar totalment la defensa contrària i Helmer Matsson no va perdonar i va marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Jorge Jiménez Terol de Chihuahua l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 79 de partit.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Jorge Jiménez Terol va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 82, i va fer pujar el 0 - 3 per a Chihuahua.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Chihuahua va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Alar Kask, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 21, Helmer Matsson de Chihuahua va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Miguel Guerreiro de Chihuahua es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francisco Brendariz de Chihuahua va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.