Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736448965

Amistoso (Int., RC) 736448965 Información oficial sobre el partido 736448965 en Hattrick

03.07.2024 12:25:00

C.d.F. Canet d'en Berenguer Alineación oficial del equipo 'C.d.F. Canet d'en Berenguer' en el partido 5 - 4 Jamaica Alineación oficial del equipo 'Jamaica' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
C.d.F. Canet d'en Berenguer Alineación oficial del equipo 'C.d.F. Canet d'en Berenguer' en el partido 8 - 0 Jamaica Alineación oficial del equipo 'Jamaica' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.d.F. Canet d'en Berenguer

Goles Goles

  • 101 Minuto 27 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Yago Modan trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.
  • 103 Minuto 68 (Gol por la derecha): Els seguidors del Berenguer van tornar a saltar d'alegria al minut 68. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Rafael Baraja que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 2 - 3.
  • 112 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Berenguer equilibrava la balança al minut 75. En Fernando Fort Aroca, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 3 a 3 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 111 Minuto 79 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 79, Sergio Jirón de Berenguer empatava el partit: 4 - 4.
  • 122 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Berenguer prenia la batuta de l'encontre al minut 90, quan en Yago Modan va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 5 - 4 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Jamaica

Goles Goles

  • 172 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Jamaica va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 7. Dietrich Fall va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 182 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Al minut 14, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Piotr Graj va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 106 Minuto 32 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Fabio Muccio va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 32, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Jamaica, mentre ja celebrava el 1 - 3, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 173 Minuto 76 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 76, quan Fabio Muccio va posar els visitants Jamaica per damunt al marcador per 3 - 4, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 74 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Dietrich Fall va servir per deixar enrere el gegant Artze Garategi al minut 74, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.