Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736443283

Amistoso (Int., RC) 736443283 Información oficial sobre el partido 736443283 en Hattrick

03.07.2024 12:25:00

goa cf Alineación oficial del equipo 'goa cf' en el partido 6 - 1 FC Antwerp Diamonds Alineación oficial del equipo 'FC Antwerp Diamonds' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
goa cf Alineación oficial del equipo 'goa cf' en el partido 3 - 0 FC Antwerp Diamonds Alineación oficial del equipo 'FC Antwerp Diamonds' en el partido
Tiene bastante suerte 3.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

goa cf

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 3 gràcies a la jugada de Marco Antonio Mulero, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 138 Minuto 26 (Gol evento especial extremo + rematador): Adolfo Fluviá estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Dani Magarolas va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 0 al minut 26.
  • 132 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Al minut 30, goa va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Mario Soru, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 185 Minuto 69 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 69 minuts, el tirador de faltes del goa va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Dani Magarolas, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de goa a 5 - 0. Ivan Ferrau va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): goa va augmentar la diferència quan Dimitar Bogdanov no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 6 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 21 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Nelson Boet es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 21, però el porter va aturar el seu xut.
  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34, Mario Soru gairebé va marcar per a goa des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): En Aarón Soto Campo, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Ivan Ferrau una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 79, però una magnífica aturada de Romain Dewael va mantenir l'equip visitant dins del partit.

FC Antwerp Diamonds

Goles Goles

  • 142 Minuto 80 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 80 minuts quan Asadollah Javidi va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 5 - 1 per a Diamonds.

Ocasiones Ocasiones

  • 254 Minuto 31 (Ocasión de penalti): Un defensa local va controlar la pilota amb el pit dins de l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar penal. En Dominique Nestgen no va estar encertat i els visitants van perdre una bona oportunitat per acostar-se al marcador.