Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736442855

Amistoso (Int., RC) 736442855 Información oficial sobre el partido 736442855 en Hattrick

03.07.2024 04:00:00

Infa-Riot Alineación oficial del equipo 'Infa-Riot' en el partido 0 - 2 los membrilluelos F.C Alineación oficial del equipo 'los membrilluelos F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Infa-Riot Alineación oficial del equipo 'Infa-Riot' en el partido 0 - 1 los membrilluelos F.C Alineación oficial del equipo 'los membrilluelos F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,5 % 0,1 % 97,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Infa-Riot

los membrilluelos F.C

Goles Goles

  • 172 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Al minut 47 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a membrilluelos prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Jaime Arcenegui.
  • 182 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Bernardo Monasterio va aprofitar un error defensiu al minut 84, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a membrilluelos.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Paco Marañón va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Clifford Veart, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Oualid Ajbour va marcar al minut 12 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 240 Minuto 14 (Ocasión de contra de falta): membrilluelos van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 14 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Javier Enrique Cayuela no va ser gens encertat.
  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Oualid Ajbour de membrilluelos, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 25, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 283 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): membrilluelos quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Miguel Zoydo va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En 司徒 (Situ) 福金 (Fujin) es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.