Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736441356

Amistoso 736441356 Información oficial sobre el partido 736441356 en Hattrick

03.07.2024 12:05:00

X Foot-ball Club Alineación oficial del equipo 'X Foot-ball Club' en el partido 2 - 5 Cantarranas Alineación oficial del equipo 'Cantarranas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
X Foot-ball Club Alineación oficial del equipo 'X Foot-ball Club' en el partido 0 - 4 Cantarranas Alineación oficial del equipo 'Cantarranas' en el partido
Tiene suerte 0.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

X Foot-ball Club

Goles Goles

  • 137 Minuto 13 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Orti Pekorena va anar a parar al cap de Martín Orbara que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Foot-ball el 1 - 0.
  • 139 Minuto 41 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Noel Pradas va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Ionuţ Cărăuşan per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 2 - 0

Cantarranas

Goles Goles

  • 150 Minuto 43 (Gol de falta): El manual per aprendre a xutar faltes de l'entrenador del Cantarranas sembla que dona bons resultats perquè al minut 43, Marc Zandt va escurçar la diferència a 2 a 1 amb un llançament impecable.
  • 163 Minuto 49 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 49 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Imad-eddine El-Alami.
  • 174 Minuto 50 (Gol de penalti): Cantarranas va posar-se per davant 2 - 3 mitjançant un penal polèmic que Marc Zandt va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 183 Minuto 71 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 71, Cantarranas va augmentar el seu avantatge a 2 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Pablo Bauchamp.
  • 180 Minuto 78 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 78 pels visitants. En Marc Zandt va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 6 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Pablo Bauchamp va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 261 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Cantarranas va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Andreas Hammarwald es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 261 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Andreas Hammarwald va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 263 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): En Pablo Bauchamp va encarar al porter al 39, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ionuţ Cărăuşan.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Andreas Hammarwald de Cantarranas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pablo Bauchamp de Cantarranas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.