Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736437031

Amistoso (Int.) 736437031 Información oficial sobre el partido 736437031 en Hattrick

03.07.2024 12:30:00

Instinto Animal Alineación oficial del equipo 'Instinto Animal' en el partido 2 - 0 Real Transformers Alineación oficial del equipo 'Real Transformers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Instinto Animal Alineación oficial del equipo 'Instinto Animal' en el partido 2 - 1 Real Transformers Alineación oficial del equipo 'Real Transformers' en el partido
Tiene un resultado normal 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,3 % 0,6 % 10,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Instinto Animal

Goles Goles

  • 123 Minuto 28 (Gol por la derecha): Corria el minut 28 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Francesc Xavier Gotanegra, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Animales va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Francesc Xavier Gotanegra des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Al minut 8 es va veure una gran oportunitat per a Animales per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jacopo Paoloni, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 242 Minuto 17 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 17 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Marc Bächli, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 48 quan Francesc Xavier Gotanegra de Animales gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Passaven 56 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Karl-Eric Stjernhall va rematar alt.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): En Francesc Xavier Gotanegra, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Giuseppe Velardi.

Real Transformers

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Germano Mauro que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 263 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): El Trans creava perill des de la dreta al minut 32, però en Abdelhakim Bensaid, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Ciro Di Majo desviant la pilota a servei de cantonada.