Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736434025

Amistoso (Int.) 736434025 Información oficial sobre el partido 736434025 en Hattrick

03.07.2024 21:55:00

Kimbalas United Alineación oficial del equipo 'Kimbalas United' en el partido 2 - 5 los camps Alineación oficial del equipo 'los camps' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
Kimbalas United Alineación oficial del equipo 'Kimbalas United' en el partido 3 - 7 los camps Alineación oficial del equipo 'los camps' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,4 % 0,8 % 87,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kimbalas United

Goles Goles

  • 112 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Kimbalas s'esgargamellaven dempeus per esperonar Paulo Miguel Inácio que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 36 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 111 Minuto 73 (Gol por el centro): Passat el minut 73 de joc, Paulo Miguel Inácio facilitava les coses al Kimbalas amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): El Kimbalas va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Leopoldo Cacela la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 223 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Al minut 38 es va veure una gran oportunitat per a Kimbalas per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Abel Penderlico, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 239 Minuto 84 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Danijel Čurković va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Ilia 'Valencia' Paqarizi per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.

los camps

Goles Goles

  • 190 Minuto 26 (Gol de falta): En Federico 'Tito' Ravarotto va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 0-1.
  • 171 Minuto 69 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 69, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Federico 'Tito' Ravarotto es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 173 Minuto 79 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Ilia 'Valencia' Paqarizi va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 2 - 3.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Al minut 82, Jorge 'Puma' Vieira va augmentar l'avantatge de camps a 2 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Ronan 'el Che' Gallay de camps va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 5 al minut 85. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): camps va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 25, quan Christoph 'La Mula' Mühlheim va quedar-se sol davant el porter Yehor Sautin, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Es duien 47 minuts de partit jugats quan Christoph 'La Mula' Mühlheim va estar a punt de posar per davant a camps amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Yehor Sautin va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jorge 'Puma' Vieira de camps amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Jorge 'Puma' Vieira va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.