Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736432447

Amistoso (Int.) 736432447 Información oficial sobre el partido 736432447 en Hattrick

03.07.2024 12:30:00

Pos Normal C.F. Alineación oficial del equipo 'Pos Normal C.F.' en el partido 4 - 2 Valencia 11 Alineación oficial del equipo 'Valencia 11' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pos Normal C.F. Alineación oficial del equipo 'Pos Normal C.F.' en el partido 0 - 2 Valencia 11 Alineación oficial del equipo 'Valencia 11' en el partido
Tiene mucha potra 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pos Normal C.F.

Goles Goles

  • 142 Minuto 33 (Gol de contra por la izquierda): Tanio Torreblanca va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 0 per a Normal.
  • 143 Minuto 48 (Gol de contra por la derecha): Tanio Torreblanca va marcar al minut 48 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 2 - 0.
  • 131 Minuto 60 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Efraín Macico es va introduir dins la defensa central al minut 60, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 68 (Gol por la derecha): Normal va aconseguir el 4 - 1 quan Guillermo Estela va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 17 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Tanio Torreblanca va enviar un xut des de 40 metres al minut 17, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Normal va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Guillermo Estela, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Normal va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Tanio Torreblanca, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 29 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Honorio Abreu després que el jugador de Normal li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Valencia 11

Goles Goles

  • 152 Minuto 59 (Gol por la izquierda): En Cristiano Piastrelli va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 2 - 1.
  • 151 Minuto 90 (Gol por el centro): Valencia van mostrar una bona compenetració quan al minut 90 van reduir diferències a 4 - 2 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Matei Sechelea va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Dani Roncov va marcar al minut 31 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Valencia que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Marc Löwe-Panzer, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 215 Minuto 34 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Martín Mongiardino va intentar anar-se'n per velocitat al minut 34 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 261 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Marc Löwe-Panzer quasi aconsegueix empatar per Valencia al minut 43, però Giorgio Mari va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 261 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 47 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Daniel Ghilinţă va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Claudiu Ianău es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.