Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736430883

Amistoso 736430883 Información oficial sobre el partido 736430883 en Hattrick

03.07.2024 12:05:00

Mandarina d'or Alineación oficial del equipo 'Mandarina d'or' en el partido 1 - 1 Mosca FC Alineación oficial del equipo 'Mosca FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Mandarina d'or Alineación oficial del equipo 'Mandarina d'or' en el partido 1 - 2 Mosca FC Alineación oficial del equipo 'Mosca FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,0 % 0,2 % 93,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mandarina d'or

Goles Goles

  • 113 Minuto 33 (Gol por la derecha): Els jugadors del Mandarina amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 33, deixant Juan Simó en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 32 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Jorge Antonio Baranda, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Mandarina va estar a punt de posar-se per davant al minut 37 però Felipe Lermo va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Mandarina va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Adrian Martin va sortir per sobre el travesser.
  • 222 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Mandarina va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 73 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Carlos Posadas ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 22, Damir Novaković de Mandarina va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jorge Antonio Baranda.

Mosca FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 25 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 25, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Traianos Tsouganatos es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Búi Ljósálfsson. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): En Raúl Pomés va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Es duien 36 minuts de partit jugats quan Dan Campbell va estar a punt de posar per davant a Mosca amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Eustasio Cabezas va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al minut 56, un refús desafortunat de Eustasio Cabezas, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Dan Campbell no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Klaus Pesser va marcar al minut 57 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 289 Minuto 59 (Ocasión evento especial): Traianos Tsouganatos va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 59, però no s'esperava que en Juan Simó, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 272 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Mosca que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Jesús Donesteve, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Mosca a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Raúl Pomés va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.