Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736428024

Amistoso (Int., RC) 736428024 Información oficial sobre el partido 736428024 en Hattrick

02.07.2024 22:45:00

Port Isaac FC Alineación oficial del equipo 'Port Isaac FC' en el partido 1 - 4 Moby_Dick Alineación oficial del equipo 'Moby_Dick' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Port Isaac FC Alineación oficial del equipo 'Port Isaac FC' en el partido 1 - 4 Moby_Dick Alineación oficial del equipo 'Moby_Dick' en el partido
Tiene un resultado normal 1.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,6 % 0,9 % 87,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Port Isaac FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Heiva Teata ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Isaac es posava per davant 1 a 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Haaheo Tane de Isaac va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Kai Hauata de Isaac va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Moby_Dick

Goles Goles

  • 164 Minuto 27 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Josan 'Capitán Ahab' Fernández Casal de Moby_Dick va marcar de penal l'empat al minut 27.
  • 172 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Moby_Dick va ser finalitzada des de l'esquerra per Francisco 'Starbuck' Campos al minut 55. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 183 Minuto 73 (Gol por la derecha): Josan 'Capitán Ahab' Fernández Casal va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.
  • 185 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ildefonso Hidalgo, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 4 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Es duien 30 minuts de partit jugats quan Francisco 'Starbuck' Campos va estar a punt de posar per davant a Moby_Dick amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Charles Salaun va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Moby_Dick va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Charles Salaun va desviar el xut final de Levent Ayman després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Manolios Diakomanolis, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 33 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70 de partit, Levent Ayman va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas