Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736426290

Amistoso (Int.) 736426290 Información oficial sobre el partido 736426290 en Hattrick

02.07.2024 19:15:00

Santa Croce Firenze Alineación oficial del equipo 'Santa Croce Firenze' en el partido 3 - 0 Rione Lippi Alineación oficial del equipo 'Rione Lippi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Santa Croce Firenze Alineación oficial del equipo 'Santa Croce Firenze' en el partido 2 - 0 Rione Lippi Alineación oficial del equipo 'Rione Lippi' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Santa Croce Firenze

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Bernardo Iván Severino de Azzurri aconseguir un gol al minut 2 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 137 Minuto 20 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 20 en Bernardo Iván Severino va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Schorsch Herzner podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 2 - 0 va pujar al marcador.
  • 132 Minuto 21 (Gol por la izquierda): En Francisco Javier Rondón va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Adam Bor, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 234 Minuto 36 (Ocasión de penalti): L'afició local no podia creure el que veien els seus ulls quan Schorsch Herzner va fallar un penal al minut 36.
  • 230 Minuto 56 (Ocasión de falta): Al minut 56, Schorsch Herzner gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 289 Minuto 83 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Alfredo Uzquiano va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Jędrzej Korpysz el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, Bernardo Iván Severino gairebé va marcar per a Azzurri des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Hüseyin Yücel de Azzurri amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Rione Lippi

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ibrahim Dikko Garuba de Blancos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 84, Christopher Ward-Booth de Blancos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.