Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736424807

Amistoso (Int.) 736424807 Información oficial sobre el partido 736424807 en Hattrick

03.07.2024 13:30:00

RFC Moresnet Alineación oficial del equipo 'RFC Moresnet' en el partido 4 - 2 FC Brück 09 Alineación oficial del equipo 'FC Brück 09' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
RFC Moresnet Alineación oficial del equipo 'RFC Moresnet' en el partido 4 - 0 FC Brück 09 Alineación oficial del equipo 'FC Brück 09' en el partido
Tiene un resultado normal 3.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RFC Moresnet

Goles Goles

  • 105 Minuto 17 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 17, Rubén Casadeval va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Lesław Bański que, sense oposició, la va convertir en gol 1 - 0. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): En Kévin Larcher va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 121 Minuto 63 (Gol por el centro): Axel Klaudies va donar a Moresnet un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Al minut 69, Moresnet va aconseguir el 4 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Rubén Casadeval, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 2 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 2 minuts de joc, Kévin Larcher semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): En Mathieu Verbessem va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Moresnet se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Simon Mikkelberg al minut 25 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Mathieu Verbessem va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87, Rubén Casadeval gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Simon Mikkelberg va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

FC Brück 09

Goles Goles

  • 153 Minuto 34 (Gol por la derecha): Al minut 34, Zdzisław Wierzba va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Brück en aconseguir el 2 - 1.
  • 164 Minuto 61 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Eduard Krone de Brück va marcar de penal l'empat al minut 61.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 7 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 7 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Stefano Rocca, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 289 Minuto 26 (Ocasión evento especial): Gabriel Horopciuc va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 26, però no s'esperava que en Lubor Poštolka, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 243 Minuto 54 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Brück van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Stefano Rocca va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marius Banu de Brück la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gabriel Horopciuc.