Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736423529

Amistoso (Int., RC) 736423529 Información oficial sobre el partido 736423529 en Hattrick

03.07.2024 12:25:00

Club Mojitos Alineación oficial del equipo 'Club Mojitos' en el partido 4 - 1 Archduke's Red Hats Alineación oficial del equipo 'Archduke's Red Hats' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Club Mojitos Alineación oficial del equipo 'Club Mojitos' en el partido 5 - 1 Archduke's Red Hats Alineación oficial del equipo 'Archduke's Red Hats' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Mojitos

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): Al minut 12 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Ignacio Moya ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Mojitos es posava per davant 1 a 0.
  • 132 Minuto 15 (Gol por la izquierda): En Ignacio Moya de Mojitos va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Marcos Vicente Alfambra es va introduir dins la defensa central al minut 47, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 61 (Gol por la derecha): Amb 61 minuts jugats, en Artem Schelchkov va augmentar l'avantatge de Mojitos a 4 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Lucas 'Leiva' Lazaga va estar a punt de sentenciar el partit al minut 27, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): En José María Talvas, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76, Ignacio Moya gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Andrei Sandu va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Archduke's Red Hats

Goles Goles

  • 141 Minuto 31 (Gol de contra por el centro): El Archdukes era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Cătălin Pistriţu va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 8 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Eugen Măgureanu estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Bogdan Muche, als 8 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 62, Vergil Floreşteanu de Archdukes va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ion Cor de Archdukes va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.