Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736421015

Amistoso (Int.) 736421015 Información oficial sobre el partido 736421015 en Hattrick

03.07.2024 23:15:00

SK Teun Alineación oficial del equipo 'SK Teun' en el partido 5 - 1 The Munro Bagging Society Alineación oficial del equipo 'The Munro Bagging Society' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
SK Teun Alineación oficial del equipo 'SK Teun' en el partido 1 - 3 The Munro Bagging Society Alineación oficial del equipo 'The Munro Bagging Society' en el partido
Tiene mucha potra 0.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,1 % 0,1 % 95,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SK Teun

Goles Goles

  • 135 Minuto 8 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Aurelio Barrios va demostrar la seva experiència quan al minut 8 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 1 - 0. És un murri!
  • 133 Minuto 30 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Teun va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Roy Briceño des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 43 (Gol por la derecha): Teun va aconseguir el 3 - 0 quan Aurelio Barrios va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Teun van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Aurelio Barrios va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 4 - 1 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): Teun va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Alessandro Palmisano va poder fer el 5 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Roy Briceño de Teun va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rubén Palacios de Teun la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

The Munro Bagging Society

Goles Goles

  • 138 Minuto 76 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Alex Priestland la va rematar Adam MacQuirter amb una magnífica volea que va fer pujar per a Munros el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 264 Minuto 14 (Ocasión de penalti): Una aturada espectacular d'en Marcos Palacios en un penal llençat per en Mungo MacKiddie va permetre mantenir l'avantatge del seu equip al marcador.
  • 261 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Gavin Webster quasi aconsegueix empatar per Munros al minut 25, però Marcos Palacios va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 207 Minuto 47 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Callan Withard va enviar un xut des de 40 metres al minut 47, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 253 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 62 en Storm Clutterbuck va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Marcos Palacios va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 253 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 65 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Louie McHaffie amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 251 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67, Gavin Webster va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Callan Withard.