Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736419986

Amistoso 736419986 Información oficial sobre el partido 736419986 en Hattrick

03.07.2024 12:05:00

La Menorquina F.C. Alineación oficial del equipo 'La Menorquina F.C.' en el partido 2 - 2 UD Paciencia Alineación oficial del equipo 'UD Paciencia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
La Menorquina F.C. Alineación oficial del equipo 'La Menorquina F.C.' en el partido 3 - 0 UD Paciencia Alineación oficial del equipo 'UD Paciencia' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Menorquina F.C.

Goles Goles

  • 187 Minuto 33 (Gol tiro lejano): L'entrenador del Menorquina va encertar-la al dir als seus jugadors que xutessin de lluny. Al minut 33 va arribar el 1 - 0 quan en Mauro San Martin Bueno va xutar des de 30 metres fent botar la pilota just davant del porter, que va tocar la pilota però no va poder evitar el gol.
  • 122 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Menorquina prenia la batuta de l'encontre al minut 57, quan en Eric Höxter va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 39 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Sean Braunston ja els havia advertit que el porter contrari, en Diego Ibañez Monreal, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 287 Minuto 40 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Menorquina tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Manolo Valdés ho va intentar al minut 40 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 287 Minuto 69 (Ocasión tiro lejano): El Menorquina se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 69, en Sean Braunston va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 223 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Al minut 73 es va veure una gran oportunitat per a Menorquina per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Mauro San Martin Bueno, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Toño Arume de Menorquina es va emportar una amonestació al minut 64 per provocar un rival.

UD Paciencia

Goles Goles

  • 116 Minuto 39 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de José López Negredo va acabar en una passada genial cap al jugador de Paciencia Manèu Illas, que va marcar el 1 - 1.
  • 161 Minuto 65 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Luis Posquieres que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luis Posquieres de Paciencia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.