Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736419914

Amistoso 736419914 Información oficial sobre el partido 736419914 en Hattrick

03.07.2024 12:05:00

FC Mirasol Alineación oficial del equipo 'FC Mirasol' en el partido 4 - 1 chichancito Alineación oficial del equipo 'chichancito' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
FC Mirasol Alineación oficial del equipo 'FC Mirasol' en el partido 6 - 1 chichancito Alineación oficial del equipo 'chichancito' en el partido
Tiene mala suerte 6.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Mirasol

Goles Goles

  • 122 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Mikelots Nuarbe de Mirasol aconseguir un gol al minut 28 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Bolesław Gonta, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Mirasol se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 40.
  • 132 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Al minut 49, Mirasol va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Mikelots Nuarbe, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 130 Minuto 74 (Gol de falta): El gol de falta de Imre Nyíl sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 74 i ampliar l'avantatge de Mirasol a 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Al minut 17 es va veure una gran oportunitat per a Mirasol per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Mikelots Nuarbe, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Bolesław Gonta del Mirasol ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): El Mirasol ho intentava per la dreta per mitjà de Mišo Tironi, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Al minut 80 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Evgeniy Kostenko de Mirasol va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Einar Ojanpää va estar a punt de sentenciar el partit al minut 84, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 58 (Tarjeta roja directa): Al minut 58 en Hannes Björkstrand va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 81, Evgeniy Kostenko de Mirasol va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

chichancito

Goles Goles

  • 160 Minuto 35 (Gol de falta): Emilio Maroto va empatar per a chichancito, posant el marcador a 1 - 1, amb un magnífic xut de falta que va entrar per l'escaire.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): chichancito va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 25, quan Ramon Àngel Baldrich va quedar-se sol davant el porter Adrià Mabras, però aquest va poder aturar el xut.
  • 218 Minuto 79 (Ocasión evento especial córner peinado): Esteban Marra quasi marca en una jugada assajada de córner que Alberto Villagrán havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.