Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736415891

Amistoso (Int., RC) 736415891 Información oficial sobre el partido 736415891 en Hattrick

03.07.2024 09:45:00

Gourounofatses Alineación oficial del equipo 'Gourounofatses' en el partido 4 - 1 CD Encinasola Alineación oficial del equipo 'CD Encinasola' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Gourounofatses Alineación oficial del equipo 'Gourounofatses' en el partido 3 - 2 CD Encinasola Alineación oficial del equipo 'CD Encinasola' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
58,4 % 16,3 % 25,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gourounofatses

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): Ioan Sfâșie va donar a Gourounofatses un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): Gourounofatses va aconseguir el 2 - 0 quan 庄 (Zhuang) 轩凡 (Xuanfan) va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 51 (Gol por la izquierda): En Karen Schiettecatte de Gourounofatses va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Júlio Cunha va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 15 (Ocasión evento especial): En Júlio Cunha, al minut 15 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Víctor Pérez el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.
  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): En Karen Schiettecatte, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 24, Kostas Manesis de Gourounofatses va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

CD Encinasola

Goles Goles

  • 152 Minuto 68 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 3 - 1 quan William Chávez va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 68 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): William Chávez va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Casimiro Foffa, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 261 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Òscar Nicolau quasi aconsegueix empatar per Encinasola al minut 32, però Casimiro Foffa va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 225 Minuto 90 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Adrià Chirivella va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.