Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736408179

Copa 736408179 Información oficial sobre el partido 736408179 en Hattrick

03.07.2024 21:30:00

Defenestrators FC Alineación oficial del equipo 'Defenestrators FC' en el partido 3 - 1 FC Valentia Alineación oficial del equipo 'FC Valentia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Defenestrators FC Alineación oficial del equipo 'Defenestrators FC' en el partido 2 - 0 FC Valentia Alineación oficial del equipo 'FC Valentia' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Defenestrators FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Defenestrators prenia la batuta de l'encontre al minut 6, quan en Dominic Spagl va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Defenestrators va augmentar la diferència quan 梁 (Liang) 天明 (Tianming) no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Defenestrators va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Maurice Zaha progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33, Giulio Formichi gairebé va marcar per a Defenestrators des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 207 Minuto 37 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Matei Năpar va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 46 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en 梁 (Liang) 天明 (Tianming), que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): En César Galleguillos, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Aske Sølvhøj una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 79, però una magnífica aturada de Rafael Nadal Amador va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 290 Minuto 79 (Ocasión de falta): En Dominic Spagl va posar de manifest la seva potència per crear una oportunitat; però la potència no li va servir per superar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Dominic Spagl de Defenestrators amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Maurice Zaha.

FC Valentia

Goles Goles

  • 141 Minuto 38 (Gol de contra por el centro): El Valentia era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Hróðmar Gunnarsson va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Al minut 20 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Peter Lorenz la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Valentia havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 218 Minuto 39 (Ocasión evento especial córner peinado): Peter Lorenz hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Hróðmar Gunnarsson havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 263 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Gregory Friggieri va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hróðmar Gunnarsson de Valentia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 58 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Hróðmar Gunnarsson va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.