Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736400705

Amistoso 736400705 Información oficial sobre el partido 736400705 en Hattrick

03.07.2024 12:05:00

Biggie CF Alineación oficial del equipo 'Biggie CF' en el partido 5 - 3 Zaragoza Lions Alineación oficial del equipo 'Zaragoza Lions' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Biggie CF Alineación oficial del equipo 'Biggie CF' en el partido 2 - 1 Zaragoza Lions Alineación oficial del equipo 'Zaragoza Lions' en el partido
Tiene bastante suerte 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
55,3 % 18,9 % 25,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Biggie CF

Goles Goles

  • 112 Minuto 29 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Emilio Quirós va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 29.
  • 139 Minuto 47 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Adán Cabral! Un inimaginable dribbling sobre Francisco Gorrite va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 2 - 3 per a Biggie.
  • 110 Minuto 78 (Gol de falta): Fabrizio Civitella va aconseguir l'empat per a Biggie mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 3 - 3.
  • 143 Minuto 82 (Gol de contra por la derecha): El jugador Fabrizio Civitella de Biggie es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 4 - 3 d'un ràpid contraatac.
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 83 minuts, el tirador de faltes del Biggie va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Adán Cabral, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 5 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Biggie va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Roberto Romero Osborne va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Artemi Bonsoms de Biggie va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Zaragoza Lions

Goles Goles

  • 185 Minuto 4 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Maciej Marciszewski, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 137 Minuto 31 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Ángel Cañizales va anar a parar al cap de Florian Clesius que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Zaragoza el 1 - 2.
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 34 de partit va donar a Zaragoza l'avantatge per 1 - 3. Maciej Marciszewski en va ser l'anotador.