Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736393175

Copa 736393175 Información oficial sobre el partido 736393175 en Hattrick

03.07.2024 12:00:00

ROBERCARRERA Alineación oficial del equipo 'ROBERCARRERA' en el partido 2 - 4 Fufi G.A. Alineación oficial del equipo 'Fufi G.A.' en el partido
1 / 1 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 1 / 5
0 / 0 Evento 140Goles de contra+de falta/Evento 240Ocasiones de contra+de falta 1 / 1
1 / 1 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 3
0 Evento 51xTarjetas 1
0 Evento 09xLesiones 0
39 % Posesión 45' 61 %
38 % Posesión 90' 62 %
Presionar Nivel de táctica: 9 Táctica Tiros lejanos Nivel de táctica: 23Nivel de táctica: 23
ROBERCARRERA Alineación oficial del equipo 'ROBERCARRERA' en el partido 2 - 4 Fufi G.A. Alineación oficial del equipo 'Fufi G.A.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ROBERCARRERA Alineación oficial del equipo 'ROBERCARRERA' en el partido 0 - 1 Fufi G.A. Alineación oficial del equipo 'Fufi G.A.' en el partido
Tiene suerte 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,0 % 0,1 % 97,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ROBERCARRERA

Goles Goles

  • 108 Minuto 7 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Benito Mouré encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Ricardo Palacios només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 1 - 0.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de ROBERCARRERA Óscar Mellado no va cometre cap error en el seu llançament de penal. James Mawaggali es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 1.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de ROBERCARRERA Atilano Corcoesto, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de James Mawaggali. El marcador continuava 2 - 2.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Juan Miguel Lazcano xutant per a ROBERCARRERA va fer anar la pilota just on la volia, però James Mawaggali, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Benito Mouré, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, James Mawaggali va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de ROBERCARRERA i 2 - 4 al marcador.

Fufi G.A.

Goles Goles

  • 140 Minuto 13 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Fufi el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Einari Kauranen va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 8 (Ocasión tiro lejano): El Fufi se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 8, en Fabian Oswald va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 219 Minuto 22 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Valerio Decuzzi va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Einari Kauranen, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 288 Minuto 27 (Ocasión evento especial): La pressió dels defenses posava les coses difícils pels jugadors del Fufi, que volien xutar de lluny a porteria, tal com els ho havia manat l'entrenador. Al minut 27 van trobar una escletxa per intentar-ho, però la pressió va fer que el xut fos molt precipitat i no anés ben dirigit.
  • 288 Minuto 72 (Ocasión evento especial): El Fufi volia trobar posicions de xut llunyà però la pressió de la defensa rival ho feia impossible. Un bon exemple va succeir al minut 72, quan un defensa va interceptar un xut llunyà amb la cuixa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 107 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Daniele Masciadri de Fufi va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Fufi, Einari Kauranen, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Valerio Decuzzi anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 3 per a Fufi.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Daniele Masciadri va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 4.