Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736393146

Copa 736393146 Información oficial sobre el partido 736393146 en Hattrick

03.07.2024 12:00:00

R.V.B. Alineación oficial del equipo 'R.V.B.' en el partido 1 - 2 Os pititos Alineación oficial del equipo 'Os pititos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
R.V.B. Alineación oficial del equipo 'R.V.B.' en el partido 2 - 0 Os pititos Alineación oficial del equipo 'Os pititos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,3 % 0,2 % 4,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.V.B.

Goles Goles

  • 122 Minuto 32 (Gol por la izquierda): R.V.B. prenia la batuta de l'encontre al minut 32, quan en Odion Kgosipula va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): R.V.B. va estar a punt de posar-se per davant al minut 37 però 焦 (Jiao) 光峰 (Guangfeng) va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): R.V.B. va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar 马 (Ma) 北京 (Beijing) en un 1 contra 1 amb el porter Miika Kalenius, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 212 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Aleix Bonamosa va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Os pititos

Goles Goles

  • 107 Minuto 34 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Antonio Amadori semblava que estava massa lluny de la línia de gol quan va encertar un magnífic globus per a pititos. Qui ho havia de dir! 1 - 1.
  • 140 Minuto 51 (Gol de contra de falta): El contraatac de pititos va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Antonio Amadori va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 1 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 16 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del pititos va deixar en bona posició a en Antonio Amadori per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 206 Minuto 18 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 18, tothom va saber perquè en Terje Valland era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 239 Minuto 63 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Ion Văcăraşu va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en László Szanyó per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.