Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736392959

Copa 736392959 Información oficial sobre el partido 736392959 en Hattrick

03.07.2024 12:45:00

Elig 05 Alineación oficial del equipo 'Elig 05' en el partido 4 - 1 Ñoco Arena Alineación oficial del equipo 'Ñoco Arena' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Elig 05 Alineación oficial del equipo 'Elig 05' en el partido 3 - 1 Ñoco Arena Alineación oficial del equipo 'Ñoco Arena' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,2 % 3,2 % 17,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Elig 05

Goles Goles

  • 122 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Fernando Villacián de Elig aconseguir un gol al minut 32 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): Amb 37 minuts jugats, en José Retegui va augmentar l'avantatge de Elig a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 118 Minuto 57 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 57, el Elig va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Caetano Corral, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 0.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Nélson Faísca, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a Elig.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Narcís Blancafort una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 40, però una magnífica aturada de Ausiàs Secanella va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 243 Minuto 49 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Elig van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Josep Lluís Molins va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): El Elig ho intentava per la dreta per mitjà de Caetano Corral, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): En Jorge Luis Eizmendi, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Frederic Delaite de Elig la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Ñoco Arena

Goles Goles

  • 153 Minuto 79 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Ñoco seguien lluitant fins al final. Al minut 79, fruit d'aquests esforços, Juan Luis Villamor va marcar el 4 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 36, en un 1 contra 1 amb el porter, però Miguel Ángel Gatinara Leñano va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Avner Kochav des de l'esquerra.
  • 253 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): En Miguel Ángel Gatinara Leñano va fer una estirada espectacular al minut 40, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en André Nava.
  • 251 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Al minut 48, Pedro Luis Silos va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 252 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Jorge Sánchez ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Enrique González de Ñoco es va guanyar la targeta groga merescudament.