Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736392857

Copa 736392857 Información oficial sobre el partido 736392857 en Hattrick

03.07.2024 12:45:00

ponfe Alineación oficial del equipo 'ponfe' en el partido 0 - 3 Gimnástica Segoviana Alineación oficial del equipo 'Gimnástica Segoviana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
ponfe Alineación oficial del equipo 'ponfe' en el partido 0 - 3 Gimnástica Segoviana Alineación oficial del equipo 'Gimnástica Segoviana' en el partido
Tiene un resultado normal 0.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,0 % 0,1 % 97,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ponfe

Gimnástica Segoviana

Goles Goles

  • 172 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Passats 15 minuts de partit, Gimnástica es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Ismael Núñez es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 18 (Gol por el centro): Sergi Gras de Gimnástica va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 18. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 184 Minuto 59 (Gol de penalti): Al minut 59 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Patrick Hilger va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Luis Vázquez Chavarri ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 28 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Patrick Hilger després de 28 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Juan Carlos Eguiruren va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Al minut 51 de partit, Luis Vázquez Chavarri va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 280 Minuto 53 (Ocasión de falta): Patrick Hilger va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 240 Minuto 61 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Gimnástica van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 61 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Patrick Hilger, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Luis Vázquez Chavarri de Gimnástica la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.