Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736392117

Copa 736392117 Información oficial sobre el partido 736392117 en Hattrick

03.07.2024 12:15:00

UD SON VERI Alineación oficial del equipo 'UD SON VERI' en el partido 1 - 4 Es Vivero FC Alineación oficial del equipo 'Es Vivero FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
UD SON VERI Alineación oficial del equipo 'UD SON VERI' en el partido 0 - 4 Es Vivero FC Alineación oficial del equipo 'Es Vivero FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UD SON VERI

Goles Goles

  • 138 Minuto 90 (Gol evento especial extremo + rematador): Ignacio del Rosal estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Andrea Alegre va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 4 al minut 90.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner peinado): Txomin Azkarra hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Fernando Recasens havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 202 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Passaven 47 minuts quan Emilio Cocat des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 202 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): En Fernando Recasens de VERI es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 62, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Andrea Alegre de VERI es va emportar una amonestació al minut 32 per provocar un rival.

Es Vivero FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 7 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 7, quan Jesús Rodríguez va posar els visitants Vivero per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 183 Minuto 41 (Gol por la derecha): Al minut 41, un xut de 高 (Gao) 舜景 (Shunjing) des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Al minut 73, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Dani Farell va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Isidro Hondarraga va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 83, i va fer pujar el 0 - 4 per a Vivero.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 36 (Ocasión de falta): Raúl Corsavi va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Ildefonso da Graña després de 78 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Pedro Sánchez va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ildefonso da Graña de Vivero va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 76, Giancarlo Travi de Vivero va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.