Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736391761

Copa 736391761 Información oficial sobre el partido 736391761 en Hattrick

03.07.2024 12:45:00

Campione Team Alineación oficial del equipo 'Campione Team' en el partido 4 - 6 Torradors F.C Alineación oficial del equipo 'Torradors F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Campione Team Alineación oficial del equipo 'Campione Team' en el partido 2 - 0 Torradors F.C Alineación oficial del equipo 'Torradors F.C' en el partido
Tiene suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Campione Team

Goles Goles

  • 114 Minuto 48 (Gol de penalti): Després de 48 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Campione, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Gaspar Muntalat de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!
  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Vito Fraguela, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Campione va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Vito Fraguela va sortir per sobre el travesser.
  • 223 Minuto 102 (Ocasión por la derecha): Al minut 102 es va veure una gran oportunitat per a Campione per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Vito Fraguela, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 109 (Ocasión por la derecha): Campione va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Janusz Chrost en un 1 contra 1 amb el porter Franco Crevola, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 103 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Philip Lindholm.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Campione, Philip Lindholm, col·locà la pilota just a les mans d'en Franco Crevola. El marcador: 2 - 2.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Campione Jakob Caiazza va intentar enganyar Franco Crevola amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 2 - 3.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Campione, Mariano Valluerca Vallujera, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Campione Patricio Montalvo no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Franco Crevola es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 5.

Torradors F.C

Goles Goles

  • 171 Minuto 35 (Gol por el centro): En Hector Kemp donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 35 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 171 Minuto 57 (Gol por el centro): Torradors agafava avantatge al minut 57 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar José Carlos Paz amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 50, quan en Ingo Nittmann va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En José Carlos Paz anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 3 per a Torradors.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Franco Crevola va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 4.
  • 057 Minuto 126 (Penalti marcado (nervioso)): A en Rambod Farshadi de Torradors li va sortir un xut ras, fluix i pel centre... que va acabar passant per sota les cames d'en Vicent Sendra posant el 3 - 5 a l'electrònic.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Ernesto Maier de Torradors, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Vicent Sendra en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 6.