Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736391705

Copa 736391705 Información oficial sobre el partido 736391705 en Hattrick

03.07.2024 12:45:00

Malaka Warriors Football Club Alineación oficial del equipo 'Malaka Warriors Football Club' en el partido 6 - 2 Rebotes C.F. Alineación oficial del equipo 'Rebotes C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
Malaka Warriors Football Club Alineación oficial del equipo 'Malaka Warriors Football Club' en el partido 9 - 1 Rebotes C.F. Alineación oficial del equipo 'Rebotes C.F.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 9.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Malaka Warriors Football Club

Goles Goles

  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): Pedro Villornate va donar a Warriors un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Cálico Bayón, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Warriors se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 37.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Warriors pel centre va donar un gran resultat: el gol de Euxenio Celeiro va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 131 Minuto 72 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Warriors va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Cristian Manuel Goyeneche progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.
  • 118 Minuto 82 (Gol evento especial córner peinado): En Euxenio Celeiro entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Warriors, un peu providencial d'en Alfonso Martínez va situar el 5-2 al panell digital.
  • 131 Minuto 91 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Majarón Galleguillos es va introduir dins la defensa central al minut 91, i va aconseguir el 6 - 2 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): En Alfonso Martínez, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Rebotes C.F.

Goles Goles

  • 162 Minuto 36 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 36, quan Ángel Ganoya va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 152 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Al minut 73, RBT va reduir l'avantatge rival a 4 - 2, quan Max Conagla va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Es duien 8 minuts de partit jugats quan Massimiliano De Rocco va estar a punt de posar per davant a RBT amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Nick Kurtin va impedir un gol cantat.
  • 253 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Carlos Hernán Cadena quasi redueix la diferència al marcador al minut 79, però una gran estirada d'en Nick Kurtin va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Max Conagla es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.