Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736391327

Copa 736391327 Información oficial sobre el partido 736391327 en Hattrick

03.07.2024 12:45:00

momentos play boy Alineación oficial del equipo 'momentos play boy' en el partido 2 - 1 Atracodiario Alineación oficial del equipo 'Atracodiario' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
momentos play boy Alineación oficial del equipo 'momentos play boy' en el partido 0 - 2 Atracodiario Alineación oficial del equipo 'Atracodiario' en el partido
Tiene suerte 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

momentos play boy

Goles Goles

  • 141 Minuto 81 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de momentos van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 1 mitjançant en Matías Barbiric.
  • 143 Minuto 91 (Gol de contra por la derecha): El jugador Walter Augusto Sanguinetti de momentos es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de momentos van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Ionuţ Sorică va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de momentos, l'equip va recuperar la pilota al minut 85 i va contraatacar. En Matías Barbiric va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Fabian Heiß.

Atracodiario

Goles Goles

  • 138 Minuto 39 (Gol evento especial extremo + rematador): Charles Voit estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Fredericus Rüppel va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 1 al minut 39.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Al minut 9 de partit, Adolfo Dávila quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 225 Minuto 20 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Adolfo Dávila va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 280 Minuto 80 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Charles Voit al minut 80.
  • 273 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Mansour Al-Ghurair de Atracodiario, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 83, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 84, quan en Adolfo Dávila va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 208 Minuto 90 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Adolfo Dávila de Atracodiario va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Charles Voit es va posar al mig i ho va espatllar tot.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 50, Ngang-elizwe Lekgetho de Atracodiario va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82 de partit, Ngang-elizwe Lekgetho de Atracodiario va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.