Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736391248

Copa 736391248 Información oficial sobre el partido 736391248 en Hattrick

03.07.2024 12:45:00

Morcillas FC Alineación oficial del equipo 'Morcillas FC' en el partido 5 - 6 eloitos Alineación oficial del equipo 'eloitos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Morcillas FC Alineación oficial del equipo 'Morcillas FC' en el partido 3 - 1 eloitos Alineación oficial del equipo 'eloitos' en el partido
Tiene suerte 3.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,5 % 0,3 % 7,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Morcillas FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Vitaliy Khripyakov, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Morcillas se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 9.
  • 133 Minuto 12 (Gol por la derecha): Amb 12 minuts jugats, en Krzysztof Błażejowski va augmentar l'avantatge de Morcillas a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): En Attilio Migotto va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 190 Minuto 108 (Gol de falta): En Roman Rogala conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 4-3

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 113 (Ocasión por el centro): En Paul-Werner Grebien del Morcillas ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Attilio Migotto de Morcillas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Bert Carruthers es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Roman Rogala xutant per a Morcillas va fer anar la pilota just on la volia, però Shaun Sghendo, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Adam Valladares va xutar fora per a Morcillas, el marcador es va quedar igual: 4 - 4, ja es veia a venir!
  • 055 Minuto 125 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Attilio Migotto va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Morcillas a la tanda de penals: 5 - 4!
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Krzysztof Błażejowski, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Shaun Sghendo va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Morcillas i 5 - 4 al marcador.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Morcillas Vitaliy Khripyakov va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.

eloitos

Goles Goles

  • 154 Minuto 23 (Gol de penalti): eloitos va reduir les diferències al marcador en anotar el 2 - 1 mitjançant un llançament de penal col·locat al pal dret per part de Bernhard Santner.
  • 135 Minuto 52 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Amar Bešić va xutar directament a porteria i va marcar el 3 - 2. L'experiència és un grau!
  • 161 Minuto 53 (Gol por el centro): El 3 - 3 va arribar amb una jugada de Amar Bešić que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 162 Minuto 110 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Pedro Tomás Aedo per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de eloitos la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Daniel Ousmane de eloitos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dzmitry Redzkin de eloitos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de eloitos Daniel Alberto Granado, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Adam Valladares. El marcador continuava 4 - 4.
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Jordi Blat de eloitos anava molt fort i col·locat però Adam Valladares no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 4.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de eloitos, Shaun Sghendo, col·locà la pilota just a les mans d'en Adam Valladares. El marcador: 5 - 4.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Pedro Tomás Aedo va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 5.
  • 055 Minuto 130 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Mario Tabarrini va clavar el 5 - 6 per a eloitos amb una precisió mil·limètrica.