Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736391202

Copa 736391202 Información oficial sobre el partido 736391202 en Hattrick

03.07.2024 12:45:00

F. C. CATALUNYA Alineación oficial del equipo 'F. C. CATALUNYA' en el partido 8 - 7 tramvia blau Alineación oficial del equipo 'tramvia blau' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F. C. CATALUNYA Alineación oficial del equipo 'F. C. CATALUNYA' en el partido 2 - 1 tramvia blau Alineación oficial del equipo 'tramvia blau' en el partido
Tiene que haber comprado al árbitro, fijo! 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,0 % 4,1 % 18,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F. C. CATALUNYA

Goles Goles

  • 102 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Jorge Barategui de catalunya va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.
  • 101 Minuto 58 (Gol por el centro): Pablo Moscoso de catalunya va demostrar les seves habilitats al minut 58 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 2 - 3.
  • 142 Minuto 72 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Xavi Berengué de catalunya va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 3 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Mauro Velaz no s'ho podia creure.
  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Al minut 89 es va veure una gran oportunitat per a catalunya per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Iván Zúñiga, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de catalunya Mauro Velaz, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Leon Ponti. El marcador continuava 3 - 3.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): David Núñez de catalunya va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 3.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de catalunya, Iván Zúñiga, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Marcos Puig anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 4 per a catalunya.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de catalunya Pablo Moscoso no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Leon Ponti es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 5.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Pol Sans va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 7 - 6.
  • 056 Minuto 133 (Penalti marcado): Eliodoro Burato de catalunya, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Leon Ponti en un bon llançament des del punt fatídic. 8 - 7.

tramvia blau

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Modesto Barreiro que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a tramvia.
  • 185 Minuto 15 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del tramvia van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Iriome Pardo va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 28 (Gol por el centro): Timo Merkenich va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 28, i va fer pujar el 1 - 3 per a tramvia.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lenny Sellar de tramvia es va emportar una amonestació al minut 32 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de tramvia Ozkar Sagarna va intentar enganyar José Cabes amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 3.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Iriome Pardo de tramvia, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival José Cabes en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 4.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Eihartz Monclús de tramvia anava molt fort i col·locat però José Cabes no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 4.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Lenny Sellar va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 5.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Felipe Stuñiga de tramvia, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival José Cabes en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 6.
  • 057 Minuto 132 (Penalti marcado (nervioso)): La pena màxima mal llançada per part de Leon Ponti de tramvia va superar José Cabes, que va cometre una greu errada deixant passar la pilota per sota les cames. 7 - 7.
  • 059 Minuto 134 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de tramvia Francesc Xavier Casas va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.