Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736391115

Copa 736391115 Información oficial sobre el partido 736391115 en Hattrick

03.07.2024 12:45:00

cobretis Alineación oficial del equipo 'cobretis ' en el partido 1 - 6 TK_Katana Alineación oficial del equipo 'TK_Katana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
cobretis Alineación oficial del equipo 'cobretis ' en el partido 1 - 4 TK_Katana Alineación oficial del equipo 'TK_Katana' en el partido
Tiene un resultado normal 0.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,9 % 0,1 % 96,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cobretis

Goles Goles

  • 138 Minuto 77 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Fernán Maraver va anar directament als peus de Zeineddine Hammad que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Koenraad Van der Elst va estar a punt de marcar al minut 20 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 21 (Ocasión por el centro): cobretis enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 218 Minuto 56 (Ocasión evento especial córner peinado): Josep Joan Lliuret hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Antti Seppä havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

TK_Katana

Goles Goles

  • 106 Minuto 14 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 14 i semblava que TK_Katana desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Gilberto Redondo va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 1 per als visitants.
  • 181 Minuto 24 (Gol por el centro): Pedro Mera de TK_Katana va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 24. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 31 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 31, TK_Katana va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Gilberto Redondo.
  • 181 Minuto 57 (Gol por el centro): Al minut 57, Gilberto Redondo va augmentar l'avantatge de TK_Katana a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Pedro Mera, que va ser qui va marcar 0 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Fernando valonga va aprofitar un error defensiu al minut 78, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 6 al marcador per a TK_Katana.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 19 (Ocasión de falta): Arend Barentz va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Molleví Esquirol que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 240 Minuto 72 (Ocasión de contra de falta): El TK_Katana va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Molleví Esquirol la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 282 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Arno Beltzuna es va quedar sol davant del porter, al minut 90. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Vittorio Montagna de TK_Katana va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.