Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736390953

Copa 736390953 Información oficial sobre el partido 736390953 en Hattrick

03.07.2024 12:30:00

Zelandonii CF Alineación oficial del equipo 'Zelandonii CF' en el partido 6 - 1 Zafreño Alineación oficial del equipo 'Zafreño' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Zelandonii CF Alineación oficial del equipo 'Zelandonii CF' en el partido 4 - 0 Zafreño Alineación oficial del equipo 'Zafreño' en el partido
Tiene suerte 3.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zelandonii CF

Goles Goles

  • 190 Minuto 4 (Gol de falta): Al 4 minuts, El Zelandonii va fer el 1-0. En Rodolfo González Ríos va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 139 Minuto 8 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Zelandonii Božidar Šarenac va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Iraultza Bidegorrieta va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Božidar Šarenac, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Zelandonii.
  • 133 Minuto 70 (Gol por la derecha): Iván Groso va incrementar l'avantatge de Zelandonii amb el 4 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Antti Aula es va introduir dins la defensa central al minut 71, i va aconseguir el 5 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 135 Minuto 88 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Rodolfo González Ríos va xutar directament a porteria i va marcar el 6 - 1. L'experiència és un grau!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 4 per blocar una centrada d'en Božidar Šarenac va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Zelandonii.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84, Antti Aula gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jeffrey van den Ham va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83, Ramón Manzanaro de Zelandonii va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Zafreño

Goles Goles

  • 150 Minuto 23 (Gol de falta): Els seguidors locals es lamentaven a les seves cadires quan en Detlef Wetter va reduir les distàncies per al Zafreño amb un bon llançament de falta al minut 23. 2 a 1 quedava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 33 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Detlef Wetter, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Detlef Wetter de Zafreño la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Youssef 'veni vidi vici' Zaidi de Zafreño va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.