Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736390844

Copa 736390844 Información oficial sobre el partido 736390844 en Hattrick

03.07.2024 12:30:00

Aspire Club Alineación oficial del equipo 'Aspire Club' en el partido 1 - 4 C.F. Hippycat Alineación oficial del equipo 'C.F. Hippycat' en el partido
1 / 6 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 1 / 2
1 / 4 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 0 / 0
0 / 1 Evento 1x2Goles por la izquierda/Evento 2x2Ocasiones por la izquierda 0 / 0
0 / 1 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 0
0 Evento 51xTarjetas 1
0 Evento 09xLesiones 0
43 % Posesión 45' 57 %
45 % Posesión 90' 55 %
Normal Táctica Tiros lejanos Nivel de táctica: 15Nivel de táctica: 15
Aspire Club Alineación oficial del equipo 'Aspire Club' en el partido 1 - 4 C.F. Hippycat Alineación oficial del equipo 'C.F. Hippycat' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Aspire Club Alineación oficial del equipo 'Aspire Club' en el partido 1 - 1 C.F. Hippycat Alineación oficial del equipo 'C.F. Hippycat' en el partido
Tiene un resultado normal 0.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,3 % 8,3 % 69,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aspire Club

Goles Goles

  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Donato Roldán, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Aspire se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 37.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Aspire va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Andrei Pârva va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Bonifacy Morawiec.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Tiberiu Sămărtean va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Aspire se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 289 Minuto 67 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Donato Roldán per la seva rapidesa. Al minut 67 va intentar marxar per velocitat d'en Sebastián Allende, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 221 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Javier Rivero Ruiz! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 102 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Javier Rivero Ruiz va estar a punt d'acabar en gol al minut 102, però el porter visitant Bonifacy Morawiec va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Sixto Allegue xutant per a Aspire va fer anar la pilota just on la volia, però Bonifacy Morawiec, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Aspire Rodrigo Petullà, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Bonifacy Morawiec. El marcador continuava 1 - 2.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Aspire Javier Rivero Ruiz va intentar enganyar Bonifacy Morawiec amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 1 - 3.

C.F. Hippycat

Goles Goles

  • 187 Minuto 75 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del Hippycat va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Osman Karachev en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 70 (Ocasión tiro lejano): El Hippycat se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 70, en Osman Karachev va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 25 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a František Sokol després que el jugador de Hippycat li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Hippycat Sebastián Allende no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Maurín Del Valle es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Trpimir Štokovac anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 1 - 3 per a Hippycat.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Osman Karachev va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 4.