Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736390514

Copa 736390514 Información oficial sobre el partido 736390514 en Hattrick

03.07.2024 12:30:00

F.C. Serrejón Alineación oficial del equipo 'F.C. Serrejón' en el partido 7 - 8 Safranar FC Alineación oficial del equipo 'Safranar FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Serrejón Alineación oficial del equipo 'F.C. Serrejón' en el partido 1 - 2 Safranar FC Alineación oficial del equipo 'Safranar FC' en el partido
Tiene que haber comprado al árbitro, fijo! 0.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,6 % 1,1 % 86,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Serrejón

Goles Goles

  • 141 Minuto 7 (Gol de contra por el centro): Serrejón sabia com jugar al contraatac, i al minut 7, Miguel Vilella va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 0.
  • 118 Minuto 65 (Gol evento especial córner peinado): En Koldo Viguera entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Serrejón, un peu providencial d'en Igor Moreno va situar el 2-0 al panell digital.
  • 112 Minuto 109 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Serrejón s'esgargamellaven dempeus per esperonar Pedro Moro que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 109 i suposava l'empat a 3 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 18 quan Galdric Puchol de Serrejón gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 242 Minuto 104 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 104 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Pedro Moro, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Miguel Vilella va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Serrejón, Igor Moreno, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 4 al marcador.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Raúl González-Mohíno de Serrejón, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Evgeniy Potapkin en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 5.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Santiago Pérez de Cuevas, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Evgeniy Potapkin va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Serrejón i 6 - 6 al marcador.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Serrejón Ulrich Pedersen no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Evgeniy Potapkin es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 7 - 7.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Serrejón Inocencio Arandojo va intentar enganyar Evgeniy Potapkin amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 7 - 7.

Safranar FC

Goles Goles

  • 152 Minuto 80 (Gol por la izquierda): En Wajdi Shehra va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 2 - 1.
  • 164 Minuto 84 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Safranar al minut 84. Harald Alexander Sachsendorff va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 2 - 2
  • 171 Minuto 97 (Gol por el centro): Safranar agafava avantatge al minut 97 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Matteo Attanasio amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Gonzalo Cazot que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 261 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Irvin Powell quasi aconsegueix empatar per Safranar al minut 13, però Raúl González-Mohíno va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 235 Minuto 17 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Víctor Madalena es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 17, però el porter va aturar el seu xut.
  • 219 Minuto 47 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Safranar va estar a punt d'arribar en un córner. En Fernando Dalza va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 251 Minuto 69 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 69, quan un error defensiu va deixar Gonzalo Cazot completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 251 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Gonzalo Cazot va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Raúl González-Mohíno no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 283 Minuto 98 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Aiman Mohammed, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Aiman Mohammed va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 81, Matteo Attanasio de Safranar va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Harald Alexander Sachsendorff va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Safranar a la tanda de penals: 4 - 4!
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Evgeniy Potapkin anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 5 per a Safranar.
  • 055 Minuto 126 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Hans Saidou de Safranar va executar el tir amb una gran tècnica posant el 6 - 6 al marcador.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Safranar Gonzalo Cazot no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Raúl González-Mohíno es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 7.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Safranar, Josep Àngel Farrés, col·locà la pilota just a les mans d'en Raúl González-Mohíno. El marcador: 7 - 7.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): Fernando Dalza de Safranar, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Raúl González-Mohíno en un bon llançament des del punt fatídic. 7 - 8.