Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736389134

Copa 736389134 Información oficial sobre el partido 736389134 en Hattrick

03.07.2024 11:15:00

Atletico Sagiweg Alineación oficial del equipo 'Atletico Sagiweg' en el partido 6 - 3 FC Villa Promilla Alineación oficial del equipo 'FC Villa Promilla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Atletico Sagiweg Alineación oficial del equipo 'Atletico Sagiweg' en el partido 6 - 1 FC Villa Promilla Alineación oficial del equipo 'FC Villa Promilla' en el partido
Tiene un resultado normal 6.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Sagiweg

Goles Goles

  • 123 Minuto 16 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 16 gràcies a la jugada de Gustaw Papierkowski, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Atletico a 2 - 0. Georgi Tzvetanov va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 112 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Al minut 43, Vasile Fulfuc va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 3 - 3.
  • 124 Minuto 73 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 73 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Jaap Bulteel. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 4 - 3.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Hakan Brunner es va introduir dins la defensa central al minut 84, i va aconseguir el 5 - 3 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Atletico va augmentar la diferència quan Jaap Bulteel no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 6 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Jaap Bulteel va estar a punt d'empatar per a Atletico quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Francois Speicher va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 213 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): El Atletico va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Oliver Brixen la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 216 Minuto 44 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Matthias Perrier va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 44, i va passar la pilota a Jaap Bulteel, però aquest no va encertar a marcar.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): En Hakan Brunner del Atletico ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Al minut 68 es va veure una gran oportunitat per a Atletico per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Gustaw Papierkowski, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 215 Minuto 69 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Matthias Perrier que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

FC Villa Promilla

Goles Goles

  • 137 Minuto 31 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 31 en Jeremy Dahms va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Leandro Thalhammer podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 2 - 1 va pujar al marcador.
  • 137 Minuto 32 (Gol evento especial extremo + rematador): Jeremy Dahms va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 32 de joc. Leandro Thalhammer es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 2 - 2. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 173 Minuto 38 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Helmut Sills va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 2 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tino Borlat de FCVP va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.