Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736378736

Copa 736378736 Información oficial sobre el partido 736378736 en Hattrick

02.07.2024 20:45:00

FC Lapvesi Alineación oficial del equipo 'FC Lapvesi' en el partido 5 - 6 "Fc Akita inut" Alineación oficial del equipo '"Fc Akita inut"' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
FC Lapvesi Alineación oficial del equipo 'FC Lapvesi' en el partido 5 - 2 "Fc Akita inut" Alineación oficial del equipo '"Fc Akita inut"' en el partido
Tiene un resultado normal 4.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,3 % 1,5 % 14,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Lapvesi

Goles Goles

  • 111 Minuto 17 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 17, Jean-Robert Simon de Lapvesi empatava el partit: 1 - 1.
  • 123 Minuto 25 (Gol por la derecha): El jugador Jean-Marc Venot de Lapvesi, després de 25 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Lapvesi a 3 - 1. 将也 (Shoya) 筒井 (Tsutsui) va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 54 (Gol por la izquierda): En Teemu Viitala va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 2.
  • 102 Minuto 98 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 98 de partit i el marcador es posà 5 - 6 quan en Tsimur Budz’ko, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Lapvesi a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Osvaldo Tacaná. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

"Fc Akita inut"

Goles Goles

  • 171 Minuto 15 (Gol por el centro): En Riccardo Trezzi donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 15 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 151 Minuto 49 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 49, el jugador visitant Ken Breese va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 185 Minuto 69 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 69 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Akita inut. A fi d'aconseguir el 4 - 3, van tocar-la en curt per tal que Jędrzej Węgłowski xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 161 Minuto 89 (Gol por el centro): El 4 - 4 va arribar amb una jugada de Mateusz Rymarz que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 171 Minuto 95 (Gol por el centro): Amb 95 minuts jugats, Mihai Cursaru de Akita inut va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 4 - 5.
  • 184 Minuto 96 (Gol de penalti): Akita inut va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 4 - 6, quan Riccardo Trezzi va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82, Ken Breese de Akita inut va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.