Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736370683

Copa 736370683 Información oficial sobre el partido 736370683 en Hattrick

02.07.2024 17:00:00

Paranóia Alineación oficial del equipo 'Paranóia' en el partido 0 - 2 Niżańska Barca Alineación oficial del equipo 'Niżańska Barca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Paranóia Alineación oficial del equipo 'Paranóia' en el partido 2 - 0 Niżańska Barca Alineación oficial del equipo 'Niżańska Barca' en el partido
Tiene mala suerte 2.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Paranóia

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Al minut 17 es va veure una gran oportunitat per a Paranóia per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Marius Bulbucan, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Al minut 30, Jaime Moreno arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Paranóia per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 36, quan Marius Bulbucan va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 37 per blocar una centrada d'en Marius Bulbucan va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Paranóia.
  • 202 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Paranóia va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 66 que Tomasz Broczkowski no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 29, Nireas Anagnostakis de Paranóia va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Niżańska Barca

Goles Goles

  • 143 Minuto 38 (Gol de contra por la derecha): El jugador 章雄 (Akio) 上野 (Ueno) de Niżańska es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 183 Minuto 39 (Gol por la derecha): Al minut 39, Niżańska va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Marco Pastega, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 67 (Ocasión de contra por la izquierda): Niżańska van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 67, però el xut de 章雄 (Akio) 上野 (Ueno) des de l'esquerra va sortir desviat.