Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736365320

Amistoso (Int.) 736365320 Información oficial sobre el partido 736365320 en Hattrick

25.06.2024 18:30:00

1.FC Lokomotive Schleussig Alineación oficial del equipo '1.FC Lokomotive Schleussig' en el partido 3 - 3 PrimvsInterPares Alineación oficial del equipo 'PrimvsInterPares' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
1.FC Lokomotive Schleussig Alineación oficial del equipo '1.FC Lokomotive Schleussig' en el partido 1 - 4 PrimvsInterPares Alineación oficial del equipo 'PrimvsInterPares' en el partido
Tiene suerte 0.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,7 % 0,1 % 97,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

1.FC Lokomotive Schleussig

Goles Goles

  • 120 Minuto 17 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 17, indicava inequívocament que en Monty Piening va saber trobar la xarxa rival. Lokomotive desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 111 Minuto 67 (Gol por el centro): Passat el minut 67 de joc, Selim Souëdi facilitava les coses al Lokomotive amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.
  • 112 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Al minut 73 del partit, el jugador Niccolò Cataldo de Lokomotive va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Fahmi Zaâfouri, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Xaver Lauerbach de Lokomotive es va emportar una amonestació al minut 71 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Bernd Berkenthin es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

PrimvsInterPares

Goles Goles

  • 161 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31 en Jaak Vähk va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 172 Minuto 61 (Gol por la izquierda): PrimvsInterPares va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 61. Rolando Pau va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 171 Minuto 68 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 68, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Şemsi Çekiç es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 264 Minuto 28 (Ocasión de penalti): Dietrich Waldacker es va convertir en l'heroi del partit quan al minut 28 va aturar un penal a Jaak Vähk.
  • 206 Minuto 29 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Şemsi Çekiç que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Eduardo Sarmento que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 55, quan en Şemsi Çekiç va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.