Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736364027

Amistoso (Int.) 736364027 Información oficial sobre el partido 736364027 en Hattrick

26.06.2024 12:30:00

Peaky_Blinders_88 Alineación oficial del equipo 'Peaky_Blinders_88' en el partido 2 - 1 Golden Dragons F.C. Alineación oficial del equipo 'Golden Dragons F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Peaky_Blinders_88 Alineación oficial del equipo 'Peaky_Blinders_88' en el partido 6 - 1 Golden Dragons F.C. Alineación oficial del equipo 'Golden Dragons F.C.' en el partido
Es un cenizo 5.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Peaky_Blinders_88

Goles Goles

  • 123 Minuto 16 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 16 gràcies a la jugada de Manuel Ocaña, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 122 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Al minut 31 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Peaky_Blinders_88 va ser Víctor Galán.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Víctor Irategui! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73, Ramón Del Transito Baier gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Julián Gabriel Velazquez va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miguel Ángel Zumista de Peaky_Blinders_88 va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 59, Xavier Vulart de Peaky_Blinders_88 va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Golden Dragons F.C.

Goles Goles

  • 162 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Gabin Moulay per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 15 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Mariano Juan Ayusto va entorpir al marcador d'en Daniel Nicolás Pardini per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 263 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): El Dragons creava perill des de la dreta al minut 57, però en Krystian Błajet, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Ari Palmén desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 263 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Gabin Moulay va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 261 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Dragons va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Daniel Nicolás Pardini es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Daniel Nicolás Pardini es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.