Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736362567

Amistoso 736362567 Información oficial sobre el partido 736362567 en Hattrick

26.06.2024 17:50:00

KS Zamosc Alineación oficial del equipo 'KS Zamosc' en el partido 3 - 0 Trygort Alineación oficial del equipo 'Trygort' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
KS Zamosc Alineación oficial del equipo 'KS Zamosc' en el partido 9 - 0 Trygort Alineación oficial del equipo 'Trygort' en el partido
Está más tieso que su rival 8.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KS Zamosc

Goles Goles

  • 120 Minuto 19 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Kathim Mansoor Al-Badry al minut 19, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al KS Hetman i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Mátyás Hernádi es va introduir dins la defensa central al minut 31, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): Krzysztof Wiraszka va incrementar l'avantatge de KS Hetman amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): KS Hetman va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Paweł Kleba va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Arkadii Skatchenko.
  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): En Paweł Kleba va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 224 Minuto 15 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 15, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Kathim Mansoor Al-Badry sempre els tira per la dreta i en Arkadii Skatchenko, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 232 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Arkadii Skatchenko al minut 49 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Alejandro Torres Fink va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 243 Minuto 65 (Ocasión de contra por la derecha): KS Hetman van sortir al contraatac amb encert al minut 65, però Grzegorz Góras no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Paweł Kleba va estar a punt de sentenciar el partit al minut 72, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80, Jacek Gawron gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Arkadii Skatchenko va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84, Alejandro Torres Fink gairebé va marcar per a KS Hetman des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Trygort

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 64 (Ocasión de falta): Daniel Chłopik va xutar una falta directa que va passar fregant el pal al minut 64.