Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736360052

Amistoso (Int.) 736360052 Información oficial sobre el partido 736360052 en Hattrick

25.06.2024 19:15:00

Der Weltmeister Alineación oficial del equipo 'Der Weltmeister' en el partido 6 - 3 Krefeld Vanilla Alineación oficial del equipo 'Krefeld Vanilla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Der Weltmeister Alineación oficial del equipo 'Der Weltmeister' en el partido 1 - 1 Krefeld Vanilla Alineación oficial del equipo 'Krefeld Vanilla' en el partido
Tiene una suerte increíble 1.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
43,2 % 29,4 % 27,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Der Weltmeister

Goles Goles

  • 113 Minuto 7 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Michele Zaniolo de Weltmeister va aconseguir igualar el partit al minut 7, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 123 Minuto 20 (Gol por la derecha): Passats 20 minuts, Mujtaba Ahtesham, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Weltmeister es posava per davant!
  • 119 Minuto 22 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Per-Eric Antonsson el va rematar Mujtaba Ahtesham amb un magnífic cop de cap que va suposar el 3 - 1.
  • 133 Minuto 27 (Gol por la derecha): Amb 27 minuts jugats, en Robertus Knol va augmentar l'avantatge de Weltmeister a 4 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 142 Minuto 31 (Gol de contra por la izquierda): En Robertus Knol va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 5 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): En Michele Zaniolo de Weltmeister va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 6 - 3.

Krefeld Vanilla

Goles Goles

  • 139 Minuto 6 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Alberto Nolasco va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Mujtaba Ahtesham per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 0 - 1
  • 152 Minuto 34 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 5 - 2 quan Daniel Kusz va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 34 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 152 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Krefeld va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 5 - 3 quan Yiorgos Filoglos va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): En Constantin Carino va fer una estirada espectacular al minut 69, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Jaime Céspedes.
  • 253 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 79 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Yiorgos Filoglos amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 251 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Mike Fickenscher va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Constantin Carino.