Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736357100

Amistoso (Int.) 736357100 Información oficial sobre el partido 736357100 en Hattrick

26.06.2024 15:20:00

FC Hanoko Alineación oficial del equipo 'FC Hanoko' en el partido 1 - 2 FC Corvinul 1921 Hunedoara Alineación oficial del equipo 'FC Corvinul 1921 Hunedoara' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Hanoko Alineación oficial del equipo 'FC Hanoko' en el partido 2 - 0 FC Corvinul 1921 Hunedoara Alineación oficial del equipo 'FC Corvinul 1921 Hunedoara' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Hanoko

Goles Goles

  • 100 Minuto 81 (Gol de falta): Al minut 81, una decisió arbitral molt protestada pels visitants, va permetre a en Dave Butler anotar un tir lliure directe i escurçar així les diferències: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 72 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Nicholas Vaillant va fer al minut 72 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en George Legrain, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 239 Minuto 90 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Oussama Ben Hassen va ridiculitzar a en Mircea-Iulian Teodorescu amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 213 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Nicola Iezzo de Hanoko va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 90, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tomasz Loręcki de Hanoko es va emportar una amonestació al minut 36 per provocar un rival.

FC Corvinul 1921 Hunedoara

Goles Goles

  • 139 Minuto 10 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Hunedoara Alejandro Celayeta va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. George Legrain va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 0 - 1 al marcador.
  • 118 Minuto 33 (Gol evento especial córner peinado): En Călin Voinic entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Hunedoara, un peu providencial d'en Mircea-Iulian Teodorescu va situar el 0-2 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Hunedoara, l'equip va recuperar la pilota al minut 15 i va contraatacar. En Jordi Agulló va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 207 Minuto 23 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Dorin Negreanu de Hunedoara no va ser gol per ben poc.
  • 243 Minuto 91 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Hunedoara van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Jordi Agulló va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 31 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Yordan Nedkov després que el jugador de Hunedoara li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Rubén López de Hunedoara va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83, Dorin Negreanu de Hunedoara va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.