Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736355052

Amistoso (Int., RC) 736355052 Información oficial sobre el partido 736355052 en Hattrick

26.06.2024 23:00:00

ND Huskies FC Alineación oficial del equipo 'ND Huskies FC' en el partido 3 - 2 The Kasai Pirates Alineación oficial del equipo 'The Kasai Pirates' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ND Huskies FC Alineación oficial del equipo 'ND Huskies FC' en el partido 1 - 2 The Kasai Pirates Alineación oficial del equipo 'The Kasai Pirates' en el partido
Tiene suerte 1.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,9 % 19,0 % 55,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ND Huskies FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 4 (Gol evento especial córner peinado): En Ryan Roselli entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al ND, un peu providencial d'en Celso Álvares Alves va situar el 1-0 al panell digital.
  • 130 Minuto 5 (Gol de falta): Als 5 minuts, Aldopaolo Semeghini va ampliar l'avantatge de ND amb un 2 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 124 Minuto 92 (Gol de penalti): Corria el minut 92, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. ND s'avançava en el marcador després que en Aldopaolo Semeghini xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 31 (Ocasión de penalti): En Aldopaolo Semeghini va llançar un penal al minut 31. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ryan Roselli de ND la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

The Kasai Pirates

Goles Goles

  • 138 Minuto 35 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Burhan Khan va anar directament als peus de Samuel Allen que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 1.
  • 162 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Giuliano Musmeci, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 77.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): El Pirates creava perill des de la dreta al minut 39, però en Wilson Quinteros, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Jeremiah Chable desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 205 Minuto 83 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Gian Carlo Disderi va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Burhan Khan, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 76, Jesús David Gasol de Pirates va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.