Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736353660

Amistoso 736353660 Información oficial sobre el partido 736353660 en Hattrick

25.06.2024 18:15:00

Atalanta Schweißmauken Alineación oficial del equipo 'Atalanta Schweißmauken' en el partido 0 - 3 Franken Eagles Alineación oficial del equipo 'Franken Eagles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atalanta Schweißmauken Alineación oficial del equipo 'Atalanta Schweißmauken' en el partido 2 - 0 Franken Eagles Alineación oficial del equipo 'Franken Eagles' en el partido
Tiene mala suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atalanta Schweißmauken

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 75 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Walter Henckel von Donnersmarck va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Ludbert von Heydebreck rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Franken Eagles

Goles Goles

  • 171 Minuto 28 (Gol por el centro): En Raffael Jonda donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 28 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 182 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 29 de partit va donar a Franken l'avantatge per 0 - 2. Rainer Helas en va ser l'anotador.
  • 141 Minuto 41 (Gol de contra por el centro): El Franken era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Philipp Dyma va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Finn Füllerer va marcar al minut 7 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 241 Minuto 58 (Ocasión de contra por el centro): En Finn Füllerer va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Rainer Helas. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 240 Minuto 83 (Ocasión de contra de falta): El Franken va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Raffael Jonda la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gosbert Biasi de Franken es va emportar una amonestació al minut 67 per provocar un rival.