Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736353169

Amistoso (Int.) 736353169 Información oficial sobre el partido 736353169 en Hattrick

26.06.2024 10:45:00

Chelsea Mattenbach CFC Alineación oficial del equipo 'Chelsea Mattenbach CFC' en el partido 1 - 3 Atlético de Triana Alineación oficial del equipo 'Atlético de Triana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Chelsea Mattenbach CFC Alineación oficial del equipo 'Chelsea Mattenbach CFC' en el partido 0 - 2 Atlético de Triana Alineación oficial del equipo 'Atlético de Triana' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,2 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chelsea Mattenbach CFC

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): Passats 5 minuts, Stefano Borrodde, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Mattenbach es posava per davant!

Atlético de Triana

Goles Goles

  • 162 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Gregori Garaicoa per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 174 Minuto 66 (Gol de penalti): Atlético va posar-se per davant 1 - 2 mitjançant un penal polèmic que Egoitz Goiogana va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 119 Minuto 68 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Egoitz Goiogana va treure un córner llarg cap al segon pal que en Pere Josep Orero, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Atlético que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Egoitz Goiogana, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Pere Josep Orero, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 47 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79 de partit, Antonio Medeghini va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Roque Molina després de 90 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Kurt Peter Dennkh va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rafael Casani.