Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736352294

Amistoso (Int.) 736352294 Información oficial sobre el partido 736352294 en Hattrick

26.06.2024 12:30:00

Rayo La Ceiba Alineación oficial del equipo 'Rayo La Ceiba' en el partido 3 - 1 Axii FC Alineación oficial del equipo 'Axii FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rayo La Ceiba Alineación oficial del equipo 'Rayo La Ceiba' en el partido 1 - 1 Axii FC Alineación oficial del equipo 'Axii FC' en el partido
Tiene suerte 0.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,6 % 2,6 % 80,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayo La Ceiba

Goles Goles

  • 122 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Ceiba contenien la respiració mentre en Ivan Angelov s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 105 Minuto 64 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Juan Eduardo Halcón rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Karol Jazerčák, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 2 - 1 a l'estadi!
  • 142 Minuto 66 (Gol de contra por la izquierda): Raúl Vânău va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 3 - 1 per a Ceiba.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 26 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 26 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Balbín Torres Fink, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 55 (Ocasión de contra por la izquierda): El Ceiba va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 55, però en Juan Eduardo Halcón va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 59 (Ocasión de contra por la izquierda): Ceiba van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 59, però el xut de Óscar Sáinz des de l'esquerra va sortir desviat.

Axii FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 60 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 60, el Axii va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Göran Nilsson, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Enrico Sinelli, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 21 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Ferdinand Spalchingen va marcar al minut 23 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Ferdinand Spalchingen va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 25, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Miguel Haitze va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Axii que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Per-Martin Torsson, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 225 Minuto 35 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Ferdinand Spalchingen va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.
  • 262 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Al minut 54 Ferdinand Spalchingen va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Miguel Haitze va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 261 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Emir Kunić va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 271 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Göran Nilsson que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.